Om

Ekuddenskolan är en F-3 skola i Uppsala. Vi är en liten skola med 106 elever i natursköna Ulleråker. Hela skolan har en gemensam skolblogg eftersom vi arbetar mycket tillsammans i åldersblandade faddergrupper.

När barnen börjar i förskoleklass väljer gruppen sitt namn som följer med under alla år. Därför heter vi detta läsår Definungarna, Vargarna, Leoparderna och Lejonungarna.

Vi har valt att vara med i Webbstjärnan för att få en verklig mottagare till allt vi vill berätta. Det ökar motivationen bearbeta och producera. Det visar arbetsprocesser och sammanfattar. Vi har något att återknyta till för att se kunskapsutveckling och bygga vidare på i nya projekt.

Det är Nina Martinell (klasslärare i åk 3) som ansvarar för att denna blogg fylls med innehåll. Så om ni vill ha kontakt ang denna blogg mailar ni nina.martinell@uppsala.se.

En reaktion på ”Om